Жените, които се намират в депресия, се занимават със секс по-често,

...
Жените, които се намират в депресия, се занимават със секс по-често,
Коментари Харесай

Депресираните жени са секс богини в леглото - вярно или грешно

Жените, които се намират в депресия, се занимават със секс по-често, в сравнение с от тези, които се усещат щастливи, настояват австралийски учени.
Прочетете още
Анкета измежду жителките на Мелбърн сподели, че тези от тях, които са изпаднали в депресивни положения, встъпват в полови контакти с 30% повече от съгражданките си, които " цъфтят " от щастие.

Освен това депресираните дами са полово разкрепостени и доста по-често се отдават на опити в леглото. А в случай че сега на депресията нямат непрекъснат сътрудник, това не им пречи да утолят половия си глас със инцидентен сътрудник.

" Сред дамите, намиращи се в депресии, които ние анкетирахме, установихме доста по-голяма половост и друго отношение към секса, в сравнение с в щастливите дами. Те имат друг метод на целуване, на любовна игра... ", споделя психоложката Сабура Ален.

Тя счита, че дамите в депресия имат повече полови контакти най-много поради това, че те им оказват помощ да се почувстват уверени, мечтани и предпазени.

" Когато хората изпитват меланхолия, те постоянно се усещат неуверени и се безпокоят, че сътрудникът им може да престане да ги цени. Затова сексът им оказва помощ да усещат непосредственост ", добавя психоложката.

В подобен случай, не може ли да използваме секса като лекарство против депресията?

" В интерес на истината, ние не знаем това. Но можем да предположим, че сексът дава на депресираните дами опция да се сближат с сътрудниците си и да се почувстват по-добре ", споделя Ален.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР